Arteon въплъщава класическия Gran Turismo в гамата на марката Volkswagen

...
Arteon въплъщава класическия Gran Turismo в гамата на марката Volkswagen
Коментари Харесай

Какво знаем за бъдещия Volkswagen Arteon?

Arteon въплъщава класическия Gran Turismo в гамата на марката Volkswagen - авангарден, изпълнен с сила и високоефективен. Сега Volkswagen дава опция за първи взор към новия Arteon. Наред с класическия Gran Turismo, в бъдеще ще се предлага и втори вид в гамата на модела под формата на Shooting Brake - по едно и също време динамичен, грациозен и впечатляващ със своята гъвкава и практична комби идея. Ръководителят на Volkswagen Group Design и основен дизайнер на марката Volkswagen Клаус Бишоф показа - „ С Arteon Shooting Brake ние успяхме да създадем нов трогателен баланс сред скорост, мощност и пространство. “
Volkswagen ще показа цялостна актуализация на моделната гама дружно с представянето на двете версии на Arteon. Вътрешното пространство на Arteon ще се отличава с напълно ново оформление на арматурното табло и мястото на лидера, които да подчертаят още по-добре извънредно харизматичния темперамент на тези модели. В новото табло е интегрирано последното потомство на модулната инфотейнмънт платформа (MIB3), гарантираща допустимо най-високото равнище на информационна съгласуваност. Гамата от задвижващи елементи също е актуализирана в софтуерен аспект.

Всички мотори се отличават с високо ниво на енергийна успеваемост, ниски равнища на излъчванията и високи индикатори на въртящия миг. Тази оптималната успеваемост се реализира посредством новаторски и перспективни задвижващи елементи и технологии за ограничение на излъчванията, насочени към бъдещето. Наред с тези нововъведения в авангардна моделна линия на Arteon ще бъдат внедрени и редица интелигентни асистиращи системи за лидера. Така да вземем за пример, с помощта на системата „ Travel Assist “ за първи път при новите версии на Arteon ще бъде допустимо ръководство на автомобила с висока степен на асистенция - по избор на лидера и несъмнено, в границите на рестриктивните мерки на системата. Изключително подобаващите за пътешестване на дълги дистанции нови модели на Volkswagen към този момент ще бъдат в положение под контрола на лидера да поемат ръководството, ускорението и прекъсването при придвижване със скорост до 210 км/ч.

Световната премиера на Arteon и Arteon Shooting Brake следва през месец юни, когато ще бъде предоставена и по-подробна информация за новите модели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР