Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни …Много хора все

...
Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни …Много хора все
Коментари Харесай

Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни

Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни …Много хора към момента се съмняват в съществуването на извънземни. Но, от ден на ден и повече стартират да осъзнават, че това е истина и те са с нас от епохи (HiddenTruth.site).Мексиканското държавно управление изнесе документи и изображения, съдържащи предмети, открити наоколо до Калакмул (Calakmul) в Мексико. Тези документи потвърждават, че извънземните са са действителни и съществуват.

 n1 1 - Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни (видео)
Всъщност, тези артефакти са открити преди няколко десетилетия, когато екип от археолози отстранява отломките, които покриват храм на маите.Четете още: В Мексико са открити нефритови камъни, показващи контакт с извънземни

 n2 1 - Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни (видео)
Колекцията от скулптури, открити вътре в храма, е приета за солидно доказателство за контакт сред маите и извънземна цивилизация. Те са защитавани в загадка, поради реакцията на обществеността, в случай че разбере сигурно за съществуването на друга раса, с изключение на нашата.

 n3 1 - Артефакти, изобразяващи контакти на маите с извънземни (видео)
Според благонадежден източник, мексиканското държавно управление е решено да изнесе фотоси, артефакти и доста документи, които удостоверяват контакта сред маите и извънземните.
Гледайте видеото.
https://www.youtube.com/watch?v=N5aN9kQFVA8&feature=emb_titleКъм Част 2 – ТУК.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР