Арт Галерия Vejdi представя изложба живопис на Васил Стоев. Известният

...
Арт Галерия Vejdi представя изложба живопис на Васил Стоев. Известният
Коментари Харесай

Вежди за Васил Стоев преди изложбата

Арт Галерия Vejdi показва галерия живопис на Васил Стоев. Известният наш създател демонстрира във вип арт пространството на „ Симеоновско шосе “ 97 к особено подбрани произведения. Изложбата ще бъде открита на 28 септември 2023г. – четвъртък, в 18 часа.

Васил Стоев е един от най-талантливите модерни български живописци. Творбите му са с ослепителен нюанс, присъщ рисунък и темп, с невероятен баланс сред стремежа и спокойствието.

Ето какво споделя Вежди Рашидов за Васил Стоев:

„ Странно, че в живота на създателя привличането не е единствено физическа и духовна хубост, доста постоянно другарствата стават по привличане на страст, което е индикатор за техния светоглед – то е като чистата вода за душата на огромния създател. Така доста от другарствата ни на млади години се определяха от тази магия, наречена гений. Събирахме се към моженето, обсъждахме всички тематики в  живота и в изкуството и спорехме с другите си възгледи. Именно това ни събра с Васил Стоев – неговият цвят, неговата философия за живота, неговият извънреден гений на създател, с който мина през дългото тестване на времето. Това е огромният художник Васил! “
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР