Арт-формацията Art Crew усилено продължава да радва малките фенове с

...
Арт-формацията Art Crew усилено продължава да радва малките фенове с
Коментари Харесай

Art Crew с турне в три града в България

Арт-формацията " Art Crew " интензивно продължава да радва дребните почитатели с новите си планове. След девет сполучливи концерта през 2017 година, младежите от групата са подготвени да показват втората част на трибют-концерта " Аз съм Луна " и да зарадват всички фенове на хитовия сериал! С над 25 песни от трите сезона, с доста танци и въодушевление, групата чака всички, да се забавляват дружно!
Проектът стартира своята подготовка при започване на 2018 година, а от екипа споделят, че това е най-трудният план за всички в групата, защото " предстоят последните концерти от този план и всички дружно, ще би трябвало да се разделим с най-разсеяното, само че и най-позитивното момиче в Света - Луна. " Това споделят с усмивка от екипа. Режисьор на концерта е Богомил Райков, а екипът, който стои зад него, е: Венета Иванова - асистент режисьор, Ивета Василева - управител план, както и Мартин Дизов - началник план.

Младите артисти са решили да пренесат всички почитатели на сериала непосредствено в Буенос Айрес и по-конкретно, в пързалката " Jam & Roller ". Луна ще ги чака там, с цел да им опише своята история и да ги направи част от " Open Music ". Освен Луна, на сцената ще бъдат също и Матео, Амбър, Симон, Нина, Гастон, Делфи и Ясмин.
Концертното турне на " Art Crew " ще премине през три града в България, като на 15 април ще гостуват в град Кърджали, в Културен дом, на 16 април - град Хасково, зала " Недялка Симеонова " в " Бизнес-център " и финалният концерт е на 17 април в град Пловдив, в залата на " Военен клуб " или по-известно като " ДНА - Пловдив ".
Цените на билетите за спектаклите са от 10, 8 и 5 лева Концертите са с начало 19:00 часа, а всички искащи, които желаят да участват, могат да си набират билети във всяка каса на " ИзиПей ", както и онлайн, в мрежата на ePaygo! С приходите от концертите, групата има намерение да разплати разноските по турнето, както и да финансират идващия си план.
С присъединяване на: Любомира Джорова, Франческо Ночев, Калина Вълчева, Богомил Райков, Кристина Ангелова, Мартин Дизов, Цветелина Славова и Мартина Кънчева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР