Арсенал започна ударно подготовката си за новия сезон с победа

...
Арсенал започна ударно подготовката си за новия сезон с победа
Коментари Харесай

Арсенал вкара три на американци в първата си контрола

Арсенал стартира стремително подготовката си за новия сезон с победа с 3:0 в контролата против Колорадо Рапидс. Срещата се игра на стадион “Дикс Спортс Гуудс Парк” в Денвър. “Артилеристите” заложиха най-вече на младоци и запаси, като част от главните играчи като Пиер-Емерик Обамеянг, Александре Лаказет, Месут Йозил, Сеяд Колашинац и Шкодран Мустафи влязоха едвам в средата на второто полувреме, едвам се разтъпчат. Въпреки това лондончани преобладаваха и завоюваха изцяло безапелационно.

TEAM NEWS

Here's how we line up for the first game of #ArsenalinUSA

Now it's over to you: the score tonight will be: ___
— Arsenal FC (@Arsenal) July 16, 2019
Гостите откриха резултата в 13-ата минута, когато Букайо Сака напредна на скорост, насочи удар и макар намесата на вратаря и бранител, топката се озова зад голлинията.

В 29-ата минута Джеймс Олайнка удвои преднината на “Топичиите”. Той лиши една топка в половината на противника, напредна и с хубав отдалечен удар не остави шансове на вратаря за 0:2.

Третият гол падна през втората част. В 61-ата минута Доминик Томпсън центрира отляво и Габриел Мартинели с рамо насочи кълбото във вратата, оформяйки класическото 0:3.

До края Арсенал имаше още няколко положения, само че повече попадения по този начин и не паднаха. Следващата контрола на лондончани е от шампионата “Интернешънъл чемпиънс къп” на 18 юли против немския гранд Байерн (Мюнхен).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР