Арсенал записа разгромна победа с 4:1 над Ворскла в първия

...
Арсенал записа разгромна победа с 4:1 над Ворскла в първия
Коментари Харесай

Арсенал се развихри срещу Ворскла, Спортинг би Карабах

Арсенал записа разгромна победа с 4:1 над Ворскла в първия си мач от груповата фаза на Лига Европа, който се игра на " Емиратс " довечера.

Резултатът за " топчиите " бе открит в 32-ата минута, когато Алекс Айоби изведе Обемаянг на чудесна стрелкова позиция. Габонският нападател пое топката с лекост и с акуратен мощен удар преодоля вратаря за 1:0. Атаките за възпитаниците на Унай Емери не стопираха дотук. Малко след попадението, Торейра можеше да удвои от свободен удар, само че изпрати кълбото на сантиметри от задачата. След това Обамеянг разтресе горната дясна греда, пропускайки " златен " късмет да усили преднината на британския гранд.

Малко след началото на второто полувреме, " артилеристите " удвоиха своята преднина. Във втори голмайстор се трансформира Дани Уелбек, който получи положително подаване от Мхитарян и се разписа за 2:0. Не бяха минали и 10 минути от попадението, когато Обамеянг направи резултата типичен - 3:0. Головете в този мач просто не спираха да се нижат един след различен. В 74-ата минута, Лихтщайнер подаде към Месут Йозил, който с лекост преодоля съперниковия пазач за 4:0. Три минути по-късно, гостите означиха своето почетно попадение, намалявайки на 1:4 посредством Чеснаков.

 Снимка 379440
Източник:

В другата среща от Група E, Спортинг (Лисабон) се наложи с 2:0 над Карабах.

Португалският гранд откри резултата в 54-ата минута, когато Нани комбинира с Рафиня, а той не сгреши от доста близко разстояние за 1:0, а Кабрал удвои малко преди самия завършек на дуела.

Така, на върха в класирането в групата все още е Арсенал поради по-добра голова разлика.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР