Арсенал записа изключително неприятна втора поредна загуба във Висшата лига,

...
Арсенал записа изключително неприятна втора поредна загуба във Висшата лига,
Коментари Харесай

Лицето на вълчия провал за Арсенал – Алекс Иуоби

Арсенал записа извънредно неприятна втора поредна загуба във Висшата лига, която съществено понижи възможностите на тима да попадне в топ 4 след оставащите 3 кръга. Поражението с 1:3 от Уулвърхемптън пристигна незабавно след 2:3 от Кристъл Палас , а един състезател на „ артилеристите” стана обект на голям брой рецензии.

Става дума за 22-годишното крило Алекс Иуоби, чийто принос на „ Молиню” беше фрапиращ. Поне за сходно нещо приказва представянето на нигериеца от статистическа позиция. Иуоби започва като титуляр и беше сменен в 71-ата минута от мениджъра Унай Емери.

Интересно бе, че това действително беше последната рокада за испанеца, въпреки и до този миг Иуоби да му бе предложил прекомерно малко на терена. Африканецът имаше 55 докосвания до топката, които обаче доведоха единствено до 1 шут (блокиран) към вратата на Руи Патрисио. По-тревожното е, че тези 55 докосвания не породиха нито един дрибъл от страна на Иуоби. В добавка футболистът не завоюва нито един въздушен двубой или пък единоборство, а в това време един път беше преодолян с дрибъл от противник.

В обществените мрежи към този момент се чуха много изявления от почитателите на Арсенал, че Унай Емери би трябвало съществено да увеличи конкуренцията на позицията ляво крило.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР