Арсенал вече работи по лятната си селекция. Макар тимът да

...
Арсенал вече работи по лятната си селекция. Макар тимът да
Коментари Харесай

Арсенал готви оферта за нападател на РБ Залцбург

Арсенал към този момент работи по лятната си селекция. Макар отборът да се показва ослепително през този сезон под управлението на Микел Артета, испанският ментор счита, че има зони, в които съставът му би трябвало да бъде заздравен и една от тях е офанзивата. Затова той е насочил взор към младия гений на Република България Залцбург Ноа Окафор, оповестява " Дейли Мейл ".

22-годишният швейцарец кара четвърти сезон с екипа на " биковете ", като има все по-важна роля в тима. До момента той има 34 гола и 23 асистенции в 108 мача за австрийците. Освен това той е и национал на Швейцария с 12 мача и 2 попадения на сметката си.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Артета сега разполага с Габриел Жезус и Еди Нкетия на върха на офанзивата, само че желае да има още една алтернатива в предни позиции, с цел да усили конкуренцията, а също така да избегне обстановки като през този сезон, когато остана без избор в офанзива поради травми на двамата си съществени футболисти. Той има опцията и да върне в състава Фоларин Балогун, който оставя отлични усещания с екипа на Реймс, където играе чартърен.

Ако от Арсенал решат да се насочат към Окафор, те може да срещнат много сериозна конкуренция за подписа му. Договорът му изтича след 16 месеца и това значи, че цената му няма да бъде изключително висока, а това е привлякло вниманието на тимове като Тотнъм, Уест Хам, Интер и Милан. В момента швейцарецът е оценен на към 20-25 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР