Арсенал спечели изключително трудно с 4:3 гостуването си на Лутън

...
Арсенал спечели изключително трудно с 4:3 гостуването си на Лутън
Коментари Харесай

Арсенал се измъчи, но би в последната секунда

Арсенал завоюва извънредно мъчно с 4:3 гостуването си на Лутън от 15-ия кръг на Висшата лига. „ Шапкарите “ имаха отговор на всичко, което кандидат-шампионите предложиха и бяха доста близо до точката.

С последната си офанзива обаче лондончани стигнаха до триумфа. В воин се трансформира Деклан Райс, който вкара победния гол.

Преди това двата тима си размениха по три попадения. За домакините вкараха Габриел Ошо, Илайджа Адебайо и Рос Баркли, до момента в който за отборът на Микел Артета точни бяха Габриел Мартинели, Габриел Жезус и Кай Хаверц.

След ремито Арсенал е водач във Висшата лига с 36 точки, на 5 пред втория Ливърпул, до момента в който Лутън е с 9 на 17-ата позиция, тъкмо над зоната на изпадащите.

Уулвърхемптън се наложи над Бърнли с 1:0 на „ Молиню “ в мач от междинния 15-и кръг във Висшата лига. Единственото попадение падна в 42-ата минута, когато „ вълците “ се възползваха от груба неточност в защитата на Бърнли, а Хий-Чан Хуан порази задачата.

След този триумф Уулвърхемптън събра актив от 18 точки, изкачвайки се до 12-о място във краткотрайното класиране във Висшата лига, до момента в който проблемите за Бърнли не престават и отборът на Венсан Компани се намира на 19-а позиция със 7 пункта в актива си.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР