Арсенал ще трябва да се адаптира след контузията на новия

...
Арсенал ще трябва да се адаптира след контузията на новия
Коментари Харесай

Арсенал за контузията на Тимбер: Трябва да се приспособим и да продължим напред

Арсенал ще би трябвало да се приспособява след травмата на новия нидерландски бранител Юриен Тимбер, съобщи мениджърът Микел Артета преди гостуването на Кристър Палас в понеделник във втория кръг на Висшата лига.

22-годишният Тимбер, който бе притеглен за 40 милиона евро с дълготраен контракт от Аякс, е отвън игра откакто получи контузия на коляното по време на успеха на " артилеристите " над Нотингам Форест и му следва да претърпи интервенция.

" Да получи такава травма тъкмо след присъединението си е огромен удар за него. Трябва да се пригодим към обстановката и да продължим напред. Той изглеждаше сносно и е специфичен темперамент. Готови сме да му помогнем, само че му следва дълъг път при възобновяване ", разяснява Артета.

" Мисля, че той щеше да ни донесе нещо друго в отбрана. Имаме потребност от всички, тъй че това е още една опция ", добави испанският експерт.

" It's a huge disappointment for him "

Mikel Arteta is gutted for Jurrien Timber, who is set to miss the entire season with an ACL injury
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Микел Артета не отхвърли опцията Арсенал да предприеме нови дейности на трансферния пазар. " Това не е мое решение, а се взима от клуба и други хора са забъркани. Моята централизация е да извлека най-хубавото от състава, който имаме. Винаги сме отворени на трансферния пазар и в двете направления ", съобщи още Артета.

Испанецът добави, че се надява украинският бранител Олександър Зинченко, който лекува проблем с прасеца от май месец насам, скоро да се причисли към отборните тренировки.

 

Българска телеграфна агенция / Автор: Кремена Младенова
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР