Арсенал ще се изправи срещу конкуренция от страна на Пари

...
Арсенал ще се изправи срещу конкуренция от страна на Пари
Коментари Харесай

ПСЖ ще конкурира Арсенал за звезда на Байер Леверкузен през лятото

Арсенал ще се изправи против конкуренция от страна на Пари Сен Жермен за крилото на Байер Леверкузен Муса Диаби, твърди The Independent. Мениджърът на „ артилеристите “ - Микел Артета, желае да укрепи офанзивата си през лятото и Диаби е една от главните му цели.

Арсенал погледна към 23-годишното крило още през януари, само че тогава Леверкузен не искаше да го загуби по средата на сезона. Диаби има още две години от контракта си с „ аспирините “, тъй че това лято съставлява съвършения късмет за немския клуб да завоюва допустимо най-вече пари от него. Той се причисли към Леверкузен от ПСЖ за 13 милиона паунда през 2019-а година, само че се чака в този момент да бъде продаден за към пет пъти повече.

Пари Сен Жермен ще се насочи към млади френски играчи, защото възнамерява живота си след Лионел Меси и Неймар. Крилото на Кристъл Палас - Майкъл Олийс, също е в радара на парижани.

Диаби впечатли в Бундеслигата, регистрирайки девет гола и осем асистенции този сезон. Той също по този начин означи три гола в Лига Европа, с цел да помогне на Леверкузен да стигне до полуфиналите, където обаче „ аспирините “ изгубиха първия мач с 0:1 в Рим.

Атаката на Арсенал се показва добре този сезон и единствено Манчестър Сити има повече маркирани голове във Висшата лига. „ Артилеристите “ привлякоха Леандро Тросард от Брайтън през януари, само че защото се приготвят за завръщането си в Шампионската лига през идващия сезон, Артета желае да укрепи още по-сериозно тима.

Arsenal expect PSG to launch rival bid for £65m transfer target Moussa Diaby

✍️
— Standard Sport (@standardsport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР