Арсенал ще рекламира Руанда чрез първия си договор, свързан със

...
Арсенал ще рекламира Руанда чрез първия си договор, свързан със
Коментари Харесай

"Арсенал" ще рекламира Руанда с първото си спонсорство на ръкавите

Арсенал " ще популяризира Руанда посредством първия си контракт, обвързван със спонсорство на ръкавите. Надписът " Visit Rwanda " ( " Посетете Руанда " ) ще бъде подложен на ръкавите на левите ръце на всички играчи от първия тим, както и на младежкия състав и женския тим от новия сезон.

Споразумението с 11-милионната страна е за три години.

Руанда е имала 1.3 милиона гости през 2017 година Общо 94 хиляди туристи са посетили трите национални парка в страната, а туристическият бранш е обезпечил работа на 90 000 души, демонстрират данните.

Rwanda unveils three-year partnership with Arsenal to increase tourism, investment and football developmenthttps://t.co/2HWnosxAEdpic.twitter.com/nGgpUsUcxs
— Rwanda Development (@RDBrwanda) May 23, 2018
" Това е вълнуващо партньорство, в което ще подкрепим упоритостите на Руанда да построи туристическата си промишленост ", сподели комерсиалният шеф на клуба от Лондон Винай Венкатешам.

По думите му фланелката на " Арсенал " е забелязвана 35 милиона пъти на ден по света. " Ние сме един от най-гледаните тимове по света. Нямаме самообладание да стартираме работата си с екипа на Visit Rwanda, с цел да превърнем страната във водеща туристическа дестинация ", добави той.

Като част от партньорството логото ще бъде показвано на LED-системата на " Емиратс " по време на мачовете на тима, като ще бъде сложено и на бекдроп таблото (таблото, пред което футболистите и мениджърите дават интервюта).

Рекламата на страни като туристически дестинации посредством футбола не е оригиналност. Преди време Азербайджан имаше спонсорски контракт с " Атлетико " (Мадрид).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР