Арсенал ще направи да привлече Филипе Коутиньо от Барселона. Днес

...
Арсенал ще направи да привлече Филипе Коутиньо от Барселона. Днес
Коментари Харесай

Арсенал прави опит да вземе Коутиньо

Арсенал ще направи да притегли Филипе Коутиньо от Барселона. Днес двата тима излизат един против различен в другарска среща, като представители на двата клуба ще приказват по тематиката.

Каталунците имат предпочитание да се разделят с бразилеца. Поради липса на положителни предложения в този момент те са склонни да го дадат чартърен за един сезон за сума от към 20-25 милиона евро с алтернатива за закупуване. Коутиньо е бил препоръчан на британски клубове, само че към този момент няма съответни предложения. Пред “Мундо Депортиво” от щаба на играча са отрекли за договаряния с Арсенал, само че не са скрили, че сходна опция е примамлива.

Бившият състезател на Ливърпул мина на " Камп Ноу " през 2018 година, само че не съумя да впечатли с изявите си. След привличането на Антоан Гризман възможностите му да играят през идващия сезон са още по-малки. Барселона към момента се надява да си върне и Неймар, което напълно ще лимитира опциите на Коутиньо да попада в състава. Каталунците се пробват да намерят пари за трансфер на играча на ПСЖ, като разлъка с Филипе ще помогне за тази идея.

Woah!

Arsenal are being linked with a £20m loan move for Philippe Coutinho.

More gossip: https://t.co/CLKXvd8d8l pic.twitter.com/DTKBuoWs3t
— BBC Sport (@BBCSport) August 3, 2019
Арсенал би взел Коутиньо при подобаващите условия. Според информации в британските медии лондончани нямаше да имат огромен бюджет за селекция, само че преди няколко дни привлякоха Никола Пепе от Лил за рекордните за клуба 72 милиона паунда. Освен това те взеха Дани Себайос чартърен от Реал Мадрид и си осигуриха подписа на младия бранител Вилиан Салиба от Сент Етиен, само че той ще остане още една година да играе във френския клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР