Арсенал отпадна от Лига Европа по изключително драматичен начин. Отборът

...
Арсенал отпадна от Лига Европа по изключително драматичен начин. Отборът
Коментари Харесай

Драма в Лондон! Арсенал изхвърча от Лига Европа след продължения

Арсенал отпадна от Лига Европа по извънредно трагичен метод. Отборът на Микел Артета загуби от Олимпиакос с 1:2 на " Емирейтс " след продължения. Две от попаденията паднаха през второто продължение, а Обамеянг изпусна да вкара в 122-ата минута, с цел да избави " артилеристите "

Александър Лаказет откри за " артилеристите " в 39-ата минута, само че голът му бе анулиран поради засада.

Втората част стартира по страховит метод за Олимпиакос. Те откриха резултата още в 53-ата минута, откакто Сисе засече центриране от корнер.

4 минути по-късно Цимикас пропиля страхотна опция да направи резултатът 0:2. Той насочи топката към горния десен ъгъл, само че Бернд Лено направи зашеметяващо избавяне и остави Арсенал с пасив от 1 гол.

Никола Пепе получи късмет да изравни резултата, само че Жозе Са направи ужасно избавяне, спирайки удара му.
 Аякс победи Хетафе с 2:1, само че отпадна от Лига Европа
Аякс победи, само че отпадна

Ранен гол на испанците съумя да измъкне отбора в Нидерландия

Стигна се до продължения, където Арсенал съумя да изравни резултата. Пиер-Емерик Обамеянг вкара необикновен гол със странична ножица в 113-ата минута, пращайки почитателите на " топчиите " в възторг. Олимпиакос обаче не се съобщи и Ел Араби смълча " Емирейтс " в последната минута, откакто съумя да засече центриране на Масурас. Драмата бе цялостна в добавеното време на продължението, когато след рикошет топката попадна още веднъж в Обамеянг, който на няколко метра от вратата не съумя да уцели вратата и пропусна златната опция да стане воин за Арсенал.
 Манчестър Юнайтед разруши Брюж с 5:0
Манчестър Юнайтед писа 5 на Брюж

Новите попълнения Бруно Фернандеш и Одион Игало с голове

В различен дуел от ЛЕ, украинският Шахтьор (Донецк) стигна до 1/8-финалите на шампионата, откакто в профил португалския Бенфика.

След 2:1 в първия мач в Харков, довечера Шахтьор стигна до 3:3 в прочувствен мач в Лисабон и продължава напред. Украинците изоставаха с 1:3, само че съумяха да се върнат в мача и чакат жребия за идната фаза.
 Снимка 469150
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР