Арсенал не срещна особени трудности срещу Уест Бромич и спечели

...
Арсенал не срещна особени трудности срещу Уест Бромич и спечели
Коментари Харесай

Лаказет герой за Арсенал във вечерта на рекордите на Емиратс

Арсенал не срещна особени компликации против Уест Бромич и завоюва с 2:0 семейството си на " дроздовете " от 6-ия кръг на Премиър лийг. Александре Лаказет означи и двете попадения за лондончани. Той откри резултата в 20-ата минута, а в 67-ата от дузпа удвои преднината на отбора си. По този метод френският нападател се разписа във всеки от първите си три домашен мача в шампионата - нещо, което не е правил никой различен футболист на " топчиите ".

Гостите имаха късмет да поведат първоначално, само че гредата оказа помощ на Петер Чех. След това Арсенал доминираше напълно, а мениджърът на Уест Бромич Тони Пулис загуби и 11-ата си аудиенция на отбора от Северен Лондон.

Арсенал сподели напредък в играта си в отбрана и не позволи попадение в предходните два турнирни мача (3:0 с Борнемут и 0:0 с Челси). Успех през днешния ден щеше да изкачи отбора на 7-о място в класирането, само че единствено на точка от 4-ия Тотнъм. Уест Бромич дойде в Лондон след три следващи дуела без победа и с едвам 4 маркирани гола.

Преди началото на на мача всички погледи бяха ориентирани към Гарет Бари. 36-годишният халф на " дроздовете " излезе като титуляр в своя 633-и мач в елита, с което усъвършенства върха на легендата на Манчестър Юнайтед за най-вече участия във Висшата лига. Бари действаше в средата на терена, дружно с Джейк Ливърмор и Гжегож Криховяк, а мениджърът Тони Пулис избра скица с петима бранители, с цел да обезврежда офанзивната мощност на Арсенал.
RECORD: Gareth Barry has now made more Premier League appearances than any other player in the competition’s history.

633 not out. pic.twitter.com/MomkWP8cd4
— Squawka Football (@Squawka) 25 септември 2017 година Неговият сътрудник Арсен Венгер направи две промени в своя състав спрямо дербито с Челси. Сред титулярите започнаха Алексис Санчес и Мохамед Елнени, а възобновеният от травма Месут Йозил бе на пейката.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиър лийг 6 кръг, понеделник 25 септември  Арсенал 2:0краен резулат  Уест Бромич
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР