Арсенал направи равенство 1:1 у дома срещу Ливърпул в дербито

...
Арсенал направи равенство 1:1 у дома срещу Ливърпул в дербито
Коментари Харесай

"Арсенал" взе точка срещу "Ливърпул", удължи серията

" Арсенал " направи тъждество 1:1 вкъщи против " Ливърпул " в дербито от 11-ия кръг на британския шампионат.

Джеймс Милнър даде задатък в интерес на гостите в динамичния и под напрежение дуел в Северен Лондон. Опитният халф се разписа в 61-ата минута след центриране на Садио Мане и неприятно изтребване на вратаря Бернд Лено.

Преди това попадение на Мане беше анулирано поради засада, а удар на Върджил ван Дайк срещна гредата на вратата на лондончани.

Милнър се сблъска със своя съотборник Джо Гомес, като двамата получиха здравна помощ, само че продължиха да играят в мача.

" Артилеристите " се добраха до равенството посредством Александър Лаказет осем минути преди края на постоянното време. Нападателят изравни за 1:1 с прецизен удар около стража Алисoн.

Отборът от Мърсисайд най-малко краткотрайно се изкачи на първото място във Висшата лига с актив от 27 точки. 18-кратните първенци на Англия нямат нито едно проваляне досега.

" Арсенал ", който е в серия от 14 следващи дуела без проваляне във всички шампионати, е с 23 точки на четвъртата позиция във Висшата британски лига.

В неделя първенецът от предишния сезон " Манчестър Сити " приема " Саутхeмптън " и може да си върне първото място, в случай че победи " светците ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР