Арсенал и Тотнъм успяха някак да доведат битката за топ

...
Арсенал и Тотнъм успяха някак да доведат битката за топ
Коментари Харесай

Арсенал живна, но Тотнъм отвя Норич и мястото в Шампионската лига е негово

Арсенал и Тотнъм съумяха някак да доведат борбата за топ 4 до самия завършек на шампионата, само че в последна сметка „ шпорите “ ще са лондонският отбор, който ще съставлява Англия в Шампионската лига следващата година.

Отборът на Антонио Конте отвя с 0:5 Норич Сити, с помощта на попаденията на Деян Кулушевски (2), Хьон-мин Сон (2) и Хари Кейн.

„ Артилеристите “ също се съживиха, само че прекомерно късно, с цел да победят с 5:1 тима на Евертън. Габриел Мартинели откри от дузпа, а по веднъж се разписаха Еди Нкетиа, Седрик Соареш, Габриел Магаляеш и Мартин Йодегор. Почетното попадение за „ карамелите “ пък бе дело на Дони ван де Бек.

9 - Harry Kane has scored nine goals on the final day of Premier League seasons, the joint-most in the competition’s history alongside Andrew Cole and Les Ferdinand. Legacy.
— OptaJoe (@OptaJoe)

По този метод Тотнъм събра 71 точки и се настана на четвъртото място, до момента в който Арсенал остана пети с 69, което значи, че „ алените “ се завръщат въпреки всичко в евротурнирите, само че в Лига Европа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР