Арсенал и Евертън играят при резултат 0:1 в двубой от

...
Арсенал и Евертън играят при резултат 0:1 в двубой от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Арсенал - Евертън 0:1, ужасна грешка на Лено

Арсенал и Евертън играят при резултат 0:1 в дуел от 33-ия кръг на Висшата лига. Бернд Лено си вкара призрачен автогол в 76-та минута.

Двубоят стартира в много равностойно движение, откакто в първите 10-на минути се стигна само до един блокиран удар на Еди Нкетиа. В 12-та минута Гюлфи Сигурдсон качи топката на главата на Калвърт-Люин, който обаче не уцели задачата.

В 18-та минута "артилеристите " видяха по какъв начин удар на Томас Партей беше блокиран, преди Пикфорд да избави с лекост добавка на Букайо Сака. В 29-та минута Бернд Лено трябваше да се изявява уместно, откакто Ричарлисон насочи мощен удар.

Гостите продължиха да стоят малко по-добре на терена и в 39-та минута Сигурдсон застана зад директен свободен удар от приблизително разстояние, с цел да нацели напречната греда на вратата на Лено.

Евертън започва добре и втората част, откакто в 47-та минута Шеймъс Коулман беше изведен по фланга и откри нахлуващия Сигурдсон, чийто удар обаче беше блокиран в последния миг.

В 52-та минута играчите на Арсенал си помислиха, че ще получат дузпа, откакто Ричарлисон спъна по малоумен метод Себайос в наказателното поле. В следствие се оказа обаче, че Никола Пепе е бил в състояние на засада при построяването на офанзивата и дузпата беше анулирана от ВАР.

В 58-та минута Мейсън Холгейт можеше да си вкара безразсъден автогол, само че за негово благополучие съумя да отклони топката в страни от вратата на Пикфорд. Шест минути по-късно Калъм Чеймбърс изпусна огромен късмет, откакто не уцели вратата на Евертън от към 15-на метра от воле.

Двубоят вървеше към 0:0, когато "карамелите " означиха основния гол в срещата. След пробив по десния фланг бразилецът навлезе във вътрешността и от фиктивен ъгъл стреля, само че Бернд Лено направи непростима неточност и остави топката да мине сред краката му за 1:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР