Арсенал и авиокомпанията Емиратс обявиха удължаване на партньорството помежду си,

...
Арсенал и авиокомпанията Емиратс обявиха удължаване на партньорството помежду си,
Коментари Харесай

"Арсенал" удължи договора си с "Емиратс" за пет години в рекордна сделка

Арсенал " и самолетната компания " Емиратс " оповестиха удължение на партньорството между тях, което ще продължи най-малко до края на сезон 2023-2024. Настоящият контракт изтичаше в края на идната акция 2018-2019, само че " артилеристите " оповестиха, че са постигнали нова сделка.

От Северен Лондон осведомиха, че договорката е рекордна за клуба и " Емиратс " остава главен спонсор, който ще бъде на фланелките на отбора. Партньорството сред авиопревозвача на Дубай и 13-кратния първенец на Англия стартира през 2006 година, когато " Арсенал " се реалокира на новия си стадион. Съоръжението с потенциал 60 хиляди места носи името на компанията. Като част от предходната договорка стадионът ще продължи да се споделя " Емиратс " най-малко до 2028 година

По непотвърдена информация на британските медии " Арсенал " ще получава повече от 40 милиона паунда на година от сезон 2019-2020, с обща стойност на договора над 200 милиона паунда. До момента съглашението беше на стойност 150 милиона за пет години.

" Нашето партньорство е най-дългото във Висшата лига и ние ще продължим да работим добре дружно. Два световни марката като " Арсенал " и " Емиратс " са си от взаимна изгода ", сподели изпълнителният шеф на " артилеристите " Айвън Газидис.
We`ve signed a club record-breaking sponsorship deal to extend our partnership with @emirateshttps://t.co/lIJHLNMQbM
— Arsenal FC (@Arsenal) February 19, 2018

Освен паричната помощ, " Арсенал " ще продължи да употребява летателни машини на компанията, която обезпечава една численост от най-големия пътнически аероплан в света " Еърбъс " А380, особено брандиран в цветовете на отбора.

В скоро време се чака " Арсенал " да разгласи подписването и на различен огромен контракт. По всяка възможност " артилеристите " ще заменят доставчика си на спортна екипировка " Пума " с съперника " Адидас ". " Арсенал " има контракт с компанията от 2014 година на стойност 30 милиона паунда на сезон до 2019 година, само че " Адидас " предлага по-добри условия. Популярният бранд с трите черти изгуби дългогодишния си клиент " Челси " за сметка на " Найки ", както и " Милан ", който ще бъде обличан от " Пума ", тъй че търси нов огромен сътрудник.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР