Арсенал е сключил принципна договорка с централния защитник Уилям Салиба,

...
Арсенал е сключил принципна договорка с централния защитник Уилям Салиба,
Коментари Харесай

Арсенал се договори с бранител от Лига 1, предстои по-тежкото

Арсенал е сключил кардинална сделка с централния бранител Уилям Салиба, тръбят медиите във Франция. Според последните в този момент пред „ топчиите” следва надалеч по-трудната задача – да стигнат до сделка със Сент Етиен, който има правата на френския гений.

18-годишният състезател от дълго време попада в полезрението на лондончани, само че те имат и конкуренция в лицето на манчестърските Сити и Юнайтед. Според Foot Mercato отборът на Унай Емери е спечелил първия стадий от борбата, като е стигнал до съглашение за сключване на 5-годишен контракт със Салиба.

Преговорите със Сент Етиен обаче могат да се окажат напълно друго затруднение. „ Зелените” упорстват за 26 милиона паунда, което ще коства над половината от бюджета за нови играчи, с който ще разполага Емери. Пропуснатото класиране за Шампионската лига докара до информации, че наставникът на Арсенал ще разполага единствено с 40 милиона паунда за нови играчи през лятото, като би трябвало да си набави спомагателни суми посредством продажба на част от наличните към този момент футболисти.

Салиба е разпознат като заместника на 33-годишния деец Лоран Кошчелни, който се движи към изхода на „ Емиратс”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР