Арсенал е първият клуб във Висшата лига, който стартира програма

...
Арсенал е първият клуб във Висшата лига, който стартира програма
Коментари Харесай

Страхотно! Арсенал помага на феновете с нарушен слух

Арсенал е първият клуб във Висшата лига, който започва стратегия за своите глухонеми почитатели или хора с нарушен слух. " Артилеристите " оповестиха, че започват напълно нова услуга в помощ на ентусиастите, която е създадена с организацията рignVideo.

Феновете ще имат достъп до мобилно приложение, което ги води в уеб страницата на клуба, а там ще има секция за видеочат с лицензиран преводач от Британския жестомимичен език (BSL). Той ще оказва помощ на почитателите за разнообразни неща, написа " Дневник ".

Чрез приложението почитателите ще могат да си поръчват артикули от фенмагазина, да резервират пропуски за обиколки на сезона, както и да си купуват билети. Именно затрудненото обслужване във фенмагазините е едно от най-честите недоволства на почитателите, които имат повреден слух.

Организацията SignVideo е компания, която към този момент сполучливо си партнира с част от английските банки, държавното управление и Националната здравна работа.

" Наясно сме, че BSL е най-разпространеният измежду глухонемите, по тази причина клубът откри метод да бъде в поддръжка на тези хора. Нашата стратегия " Арсенал за всеки " е ориентирана точно към такива начинания и сме доста удовлетворени ", сподели Алън Френсис, който е шеф на това направление в Арсенал, представен от gol.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР