Арсенал е на път да се раздели с двама от

...
Арсенал е на път да се раздели с двама от
Коментари Харесай

"Арсенал" готви продажба на двама титуляри до часове

" Арсенал " е на път да се раздели с двама от главните си футболисти преди края на трансферния прозорец. " Артилеристите " по всяка възможност ще продадат Алекс-Окслейд Чембърлейн и Шкодран Мустафи, настояват медиите на Острова.

Английският национал от седмици е свързван с " Ливърпул ", само че изненадващо в последните часове " Челси " е любимец за неговия автограф. Според " Дейли мирър " халфът е отказал офертата на " Арсенал " за нов контракт със заплата от 180 хиляди паунда седмично. Заради това " артилеристите " ще го продадат за 40 млн. паунда на един от директните си съперници.

Очаква се халфът да мина медицински прегледи в базата на националния тим на Англия " Сейнт Джорджс парк ", защото е част от избраниците на Гарет Саутгейт.

Мениджърът на " Челси " Антонио Конте желае да ускори конкуренцията на фланговете и да има равностойна алтернатива на Виктор Моузес за ролята на десен халф-бек. Италианецът прави оценка Окслейд-Чембърлейн високо и поради опциите му да играе и в центъра на терена.

Английският национал дойде в " Арсенал " за 15 млн. паунда от родния си клуб " Саутхемптън ", а неотдавна Венгер разгласи, че вижда в негово лице идващия водач на тима. Халфът е на 24 години.

 Арсен Венгер за следващ път е подготвен да продава, само че не се чака да купи ново огромно име до края на месеца.
© Reuters

Арсен Венгер за следващ път е подготвен да продава, само че не се чака да купи ново огромно име до края на месеца.

Пред овакантяване е и Шкодран Мустафи, който е изискал от Венгер да бъде продаден. Немският национал има проблеми да се впише в състава, настояват медии от Германия.

Мустафи дойде преди година на " Емиратс " против 35 млн. паунда, само че в този момент евентуално ще отиде в " Интер " против 20 млн.

В последните часове напрежението към " Арсенал " още веднъж се увеличи, най-много поради разгромната загуба с 0:4 от " Ливърпул ". В същото време до края на трансферния прозорец не се чака " арилеристите " да създадат значима покупка.

На този стадий неразбираемо е бъдещето и на Алексис Санчес. Звездата на тима има контракт до края на сезона, само че сериозен интерес към него има от " Манчестър сити " и ПСЖ.

" Гражданите " са подготвени да дадат сериозна сума за чилийския нападател, а изненадващо в офертата ще бъде включен и Рахийм Стърлинг. Английският национал стартира сезона добра и означи голове против " Евертън " и " Борнемут ", само че Пеп Гуардиола е подготвен да се раздели с него, с цел да притегли Санчес.

Венгер обаче няма никакво желание да се разделя с чилиеца, тъй като го смята за един от най-важните футболисти в състава си. Единствено оферта към 70 млн. паунда или повече може да промени мнението на французина.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР