Арсенал е готов да продаде Алекс Окслейд-Чембърлейн на Ливърпул. Арсен

...
Арсенал е готов да продаде Алекс Окслейд-Чембърлейн на Ливърпул. Арсен
Коментари Харесай

Арсенал готов да продаде Окслейд-Чембърлейн на Ливърпул

Арсенал е подготвен да продаде Алекс Окслейд-Чембърлейн на Ливърпул. Арсен Венгер готви чистка в клуба и осем съществени футболисти може да изоставен. Английският национал още не може да се разбере с лондончани за нов контракт, а актуалният му договор изтича идващото лято. Самият състезател има предпочитание да напусне, а Ливърпул е най-вероятната му бъдеща дестинация. Юрген Клоп е обожател на играча.

На " Емиратс " възнамеряват огромни промени това лято след следващото разочароващо показване в шампионата и петото място от предишния сезон. В Арсенал би трябвало да се преценяват и с новите правила на Висшата лига за общите разноски за заплати. Клубът е предложил нови контракти на Алексис Санчес и Месут Йозил, само че тяхното бъдеще е неразбираемо.

Оливие Жиру е различен футболист, който има възможност да напусне. Наполи, Марсилия и Уест Хам имат интерес към нападателя. Джак Уилшър може да си тръгне, откакто предишния сезон бе даден чартърен на Борнемут, само че заплатата му може да се окаже проблем за клубовете, които го желаят. " Артилеристите " са подготвени да се разделят още с Калъм Чембърс, Войчек Счежни, Кийрън Гибс, Лукас Перес и Карл Дженкинсън. Клубът обаче няма предпочитание да продава претенции от Барселона Ектор Белерин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР