Арсенал е длъжен да се завърне в Шампионската лига, но

...
Арсенал е длъжен да се завърне в Шампионската лига, но
Коментари Харесай

Емери: Длъжни сме да се върнем в Шампионската лига, но имаме много работа

Арсенал е задължен да се завърне в Шампионската лига, само че лондончаните би трябвало да поправят доста неточности и да свършат още доста работа, с цел да бъде това действителност, съобщи мениджърът Унай Емери.

" На първо време би трябвало да поставим основи. Когато бях в Испания, имах шанса да играя постоянно в Шампионската лига или Лига Европа. Най-вероятните спечелили в Шампионската лига бяха Реал Мадрид и Барселона, а след спечелването на Лига Европа, Атлетико Мадрид направи идната стъпка за по-големия шампионат. И изиграха два финала. Не успяхме да създадем това в Севиля, само че пък продължихме да печелим в Лига Европа ", съобщи мениджърът на лондончаните. " За да спечелиш трофей, би трябвало да бъдеш извънредно съсредоточен и да играеш със самочувствие. Футболистите се стимулират най-силно, когато видят доказателство, че се развиват като тим. А при купа, най-много европейска, мотивацията е още по-силна ", продължи Емери.

" Испанските ми тимове в Шампионската лига бяха Валенсия и Севиля. Когато не си измежду главните любимци за трофея, Лига Европа постоянно е място, на което можеш да покажеш на какво си кадърен. В Арсенал наследих тим, борещ за трофея в Лига Европа. Това не е мястото, на което играчите желаят да бъдат, само че въпреки всичко то съставлява опция, която не трябва да отхвърляме. Да, желаеме да играем в Шампионската лига и имаме потребност да бъдем там, само че би трябвало да приемем събитията - това няма да бъде елементарно ", сподели още мениджърът на Арсенал. “На първо време сме длъжни да се върнем в Шампионската лига и ние сме наясно с това. Точно това желаеме, само че с цел да стане то действителност, би трябвало да се поправят грешките от последните години ", приключи Емери.
" We need to give them chances. They are working with us in all the sessions & also pre-season. The UEL is very important for us & its very important to win on Thursday & come first in this group. The young players are going to have chances.”

- Unai Emery on Arsenal’s youngsters pic.twitter.com/SOvQwP50kt
— AFTV (@AFTVMedia) November 29, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР