Арсен Венгер заяви, че всички в Европа мечтаят за унищожаването

...
Арсен Венгер заяви, че всички в Европа мечтаят за унищожаването
Коментари Харесай

Венгер: Суперлигата Беше мъртвородена! Тя би унищожила на 100% Висшата лига

Арсен Венгер съобщи, че " всички в Европа мечтаят за унищожаването на Висшата лига ", откакто разяснява обстановката след проваления опит за пускане на европейска Суперлига.

" Беше мъртвородена. От началото, не имах вяра, че ще проработи. Най-изненадващото бе държанието на британските клубове. Всеки мечтае за заличаването на Висшата лига в Европа. В Англия ние сами се унищожаваме. Не мога да схвана разсъдъка зад това, тъй като Англия гласоподава в поддръжка на Брекзит и в този момент желае да има Суперлига. Англия е с най-силното състезание. Суперлигата би унищожила на 100% Висшата лига.

Принципът на нашата спортна просвета в Европа е да имаш достъп посредством своите представяния до най-класните съревнования. Не разбирам за какво някой би вярвал, че късането на връзката сред домашното състезание и достъпа до топ лигата може да бъде утвърден от почитателите. Другото е, че изглеждаше доста аматьорски в презентацията и подготовката си. Притеснявате се за метода, по който се ръководят нашите топ клубове. Изглеждаше като бърза корекция за финансовите проблеми, които имат тези клубове ", съобщи той за The Telegraph, представен от БГНЕС.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР