Арсен Назарян, брат на двукратния олимпийски шампион по борба Армен

...
Арсен Назарян, брат на двукратния олимпийски шампион по борба Армен
Коментари Харесай

Братът на Армен Назарян влезе в битката за общински съветници в София

Арсен Назарян, брат на двукратния олимпийски първенец по битка Армен Назарян се включи в борбата за общински съветници в София от листата на политическа партия МИР.

"Моя персонална идея е развиването на спорта, построяването на спортни зали отмерено в София, както и построяването на спортни площадки за всеобщ спорт във всички квартали на София ". Това съобщи Арсен Назарян по време на среща с жители в градинката на НДК в София.

Заедно с Арсен беше и легендата на българската битка, брат му Армен Назарян, който също застана зад МИР и нейните претенденти, като добави, че партия, която се грижи за развиването на българския спорт и мисли за бъдещето на децата и детско - юношеския спорт, заслужава поддръжка.

"Ще работим за подкрепяне на спортните клубове за развиване на детско-юношеския спорт, за повишение на мотивацията на деца и възпитаници с изявени способности в региона на спорта, разширение на обсега на спортуващите деца и младежи в спортни клубове и най-важно създаване на общинско спортно учебно заведение, по образец на Армения, където това към този момент е факт”, споделиха двамата братя Арсен и Армен Назарян.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР