Аромати от цял Пакистан се носеха в нощта над Карачи.

...
Аромати от цял Пакистан се носеха в нощта над Карачи.
Коментари Харесай

Кулинарен фестивал в Карачи събра местни топ готвачи

Аромати от цялостен Пакистан се носеха в нощта над Карачи. Това е по този начин, тъй като в пакистанския град се организира кулинарен фестивал.

Подробностите от Ива Стойкова

Местни топ готвачи на драго сърце показват своите най-нови предписания. Те са основани особено за кулинарния фестивал в Карачи.
Омар Омари, уредник на фестивала: Всеки ресторант би трябвало да донесе неповторимо ядене, което не се предлага в менюто им и което е основано особено за фестивала в Карачи. Така че тук има показани 95 ресторанта и надлежно 95 неповторими ястия.
Според уредниците фестивалът е привлякъл към 200 хиляди гости в границите на три дни. А може би и повече, тъй като специфични предложения са били отправени към разнообразни компании, спонсори, неправителствени организации.
Мухамед Зеешан, участник: Това е превъзходен опит за нас, тъй като имаме опция да се срещнем с доста сегашни и бъдещи клиенти. Атмосферата е прелестна. Хората се любуват на храната, получаваме и доста хрумвания от посетителите.
Атмосферата е в действителност празнична, а хората имат опция да вкусят доста разнообразни храни.
Армиш Хаса, клиент: Имиджът на Пакистан пред Запада не е доста позитивен, само че с сходни начинания демонстрираме миролюбивата си страна.
Мариновани, пържени или на грил - в действителност на този фестивал в Пакистан има ястия за всички усети.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР