Ароматът на току-що приготвена домашна закуска е едно от онези

...
Ароматът на току-що приготвена домашна закуска е едно от онези
Коментари Харесай

Топ 3 места за вкусен и засищащ уикенд брънч в София?

Ароматът на преди малко приготвена домашна закуска е едно от тези дребни неща, които са способни да трансфорат и най-обикновената заран в особено прекарване.

Ако се чудите по какъв начин да си прекарате една по-различна неделя и да опитате нещо ново, то сигурно това, което би трябвало да пробвате е по този начин известния в последно време брънч . Всъщност тази чуждица е композиция от британските думи за закуска – breakfast и обяд – lunch . Двете дружно вършат брънч – brunch и обобщават това време от неделята, когато се спи до късно, а като се разсъните към този момент е минало времето за закуска и наближава обяд.
 закуска ThinkStock/Getty Images
Все повече заведения в страната към този момент оферират брънчове, а в новия епизод на уеб поредицата водещият Алекс Петренко ни развежда из неговите обичани места за апетитен и изобилен уикенд брънч. А закуската се трансформира в прелестен мотив за събиране с другари за отмора от натоварената работа седмица.

По време на брънч самите храни, които се сервират, са нещо сред закуски и обеди. Ястията , които се оферират са най-разнообразни и нормално варират сред разнообразни комбинации с яйца, филийки, наденички, кроасани, сладко и какво ли още не. Брънч е същински парадайс за всеки познавач на изобилната и вкусна храна.-->
 брънч ThinkStock/Getty Images
 е същински гид за феновете на градския живот, които не обичат да скучаят през уикенда и въобще не са почитатели на концепцията да се прибират у дома незабавно след работа. За всички тях един път седмично водещият ще сервира своите горещи оферти за " вървежни "  барчета, вкусни ресторантчета и градски събития за качествено развлечение и/или COOLтура. 

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР