Арнолд Шварценегер заведе дело за 10 милиона долара срещу руската

...
Арнолд Шварценегер заведе дело за 10 милиона долара срещу руската
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер, Promobot и за какво актьорът съди руската компания за роботи

Арнолд Шварценегер заведе дело за 10 милиона $ против съветската компания за роботи Promobot за потреблението на лицето му за разпространение на един от продуктите им.

Според TMZ артистът се е трансформирал в " нежелателно лице " на Robo-C, сервизен робот, който може да приема човешки образ по желание на притежателя.

Роботът изцяло имитира външния тип на артиста. Той може да движи очите, веждите, устните, шията, а също по този начин да поддържа диалог, като възпроизвежда повече от 600 разновидността на човешка микромимика.

Както е посочено в правосъдното дело, роботът двойник на Арнолд Шварценегер нееднократно е представян на обществени събития, с цел да популяризира и продава продуктите на компанията. През януари той е показан на ревюто CES в Лас Вегас, след което юристът на артиста Марти Сингър желае да бъде спряно потреблението на лицето на Шварценегер.

Според TMZ след тази преживелица от Promobot дават обещание да прекратят практиката си, само че през февруари роботизираният Арнолд Шварценегер още веднъж се появява на ревюто за играчки в Ню Йорк.

От съветската компания отхвърлят изказванието на TMZ за правосъдния развой, който артистът е завел против тях. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР