Арнолд Шварценегер се завръща в света на екшъна. Филмовата звезда

...
Арнолд Шварценегер се завръща в света на екшъна. Филмовата звезда
Коментари Харесай

Арнолд Шварценегер се връща към корените си в екшъна с нов сериал на Netflix

Арнолд Шварценегер се завръща в света на екшъна. Филмовата звезда и някогашен губернатор на Калифорния ще бъде в основната роля в нов комедиен екшън сериал на Netflix, озаглавен " Fubar ".

Той ще се превъплъти в облика на някогашен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, който научава, че щерка му също е станала подобен, когато двамата са принудени да обединят сили. Сериалът ще се стреми да възпроизведе комбинацията от екшън и комизъм, с която бяха известни поредицата от шлагери на Шварценегер в края на 80-те и 90-те години на предишния век.

" Където и да отида, хората ме питат по кое време ще направя още една огромна екшън комедия като " Истински неистини ". Е, ето я. " Fubar " ще ви срита задника и ще ви накара да се смеете - и то освен в продължение на два часа. Получавате цялостен сезон ", споделя Шварценегер.

В първия филмовия откъс се вижда по какъв начин артистът възпламенява пура и се отдалечава от дословен пожар на бунище, до момента в който наподобява в страхотна форма.

Това е първият ефирен сериал на артиста, в който той ще заема основна роля. Той ще си партнира на екран с Моника Барбаро, Джей Барушел, Форчън Феймстър и други звезди.

Шварценегер е изпълнителен продуцент дружно със основателя на сериала Ник Сантора ( " Най-опасната игра ", " Бягство от пандиза " ).

" Нещото, на което постоянно съм се учудвал, е по какъв начин Шварценегер може да бъде занимателен и в същото време да рита задници. Ето за какво желаех " Fubar " да бъде истерична комедия за шпиони на Централно разузнавателно управление на САЩ, примесена със спиращ сърцето екшън! И той е всичко това - и даже повече ", споделя Сантора.

Премиерата на " Fubar " ще бъде на 25 май по Netflix.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР