Арнолд Шварценегер остава във фокуса на интереса дори по време

...
Арнолд Шварценегер остава във фокуса на интереса дори по време
Коментари Харесай

Арни: Майка и татко ме мислеха за гей

Арнолд Шварценегер остава във фокуса на интереса даже по време на непредвидената си отпуска, наложена от пандемията. Терминаторът непрекъснато пуска клипчета в обществените мрежи, от които се вижда какъв брой минути мие ръцете си, по какъв начин подвига тежести или по какъв начин играе шах с магаренцето и понито си, станали обичани на почитателите му. Бившият губернатор на Калифорния обаче би могъл да опише много по-интересни неща за себе си. 

1. Като младеж се зарича да се ожени за Кенеди

Арни е единствено на 15, когато осведоми приятелите си, че ще превземе Холивуд и ще се ожени за момиче от семейството Кенеди. Няколко от тях и до през днешния ден се кълнат, че тази преживелица е изцяло достоверна. В онази ера Арни към момента е изгряващ културист, който мечтае да стъпи в Америка. 

2. Родителите му се опасяват, че си пада по мъже

Стените в стаята на Арни като младеж били облепени не с плакати на секси мацки, а с портрети на бодибилдери с микроскопични гащи. Момчето обяснявало на родителите си, че юнаците от картинките са неговите герои и идоли, а те пък решили, че е гей. И майка му, и татко му работели в полицията и били прекомерно надалеч от упоритостите на Арни за международна кариера. Били толкоз консервативни, че решили да избият мераците от главата му по само допустимия за тях метод. „ Татко ме гонеше из цялата къща, размахвайки кожения си колан над главата ми “, спомня си артистът. Всички знаят, че един от най-прикритите женкари в Холивуд като губернатор поддържа гей браковете в Калифорния.   

3. Попада в карцера поради съревнование

Когато е на 18, Арни е свикан за година в армията на Австрия – като всички свои връстници през 60-те. Той обаче продължава да се занимава с упраженията си и бяга от казармата, с цел да взе участие в първия си бодибилдинг конкурс „ Мистър Европа младши “. Класира се пръв, само че успеха е последвана от едноседмичен престой в карцера. „ Участието ми в надпреварата беше доста значимо за мен – изобщо не се замислих за следствията “, споделял е той. Две години по-късно става най-младият „ Мистър Вселена “.

4. Прави секс по 5 пъти дневно

Том Арнолд, непосредствен другар още от „ Истински неистини “ през 1994 година, твърди, че Арни се занимава със секс по 5 пъти дневно – 35 пъти в седмицата, 1820 пъти в годината.  Хора от обкръжението му обаче прецизират, че креватните гимнастики сами по себе си от дълго време не са предизвикателство за кинаджията – до момента е имал всяка жена, която е поискал – а са по-скоро още една опция за поддържане на тялото и прочувствения баланс. Да напомним, че след 25-годишен брак Арни се разведе с една от най-елитните дами на Америка – Мария Шрайвър, племенницата на Джон и Боб Кенеди - поради загадка връзка с домашна помощница, която му роди извънбрачния Джоузеф.     



5. Австрийците не обичат „ Мистър Олимпия “

Целият свят обича Шварценегер – от Изток на Запад, от Северния до Южния полюс – само че не и родната му Австрия. Докато е губернатор на Калифорния, той съумява да вбеси сънародниците си с неотстъпчивост и свирепост. През 2005-а Шварценегер отхвърля да помилва двама наказани на гибел. Единият от тях е Стенли Туки Уилямс – разбойник, който е умъртвил четирима души. Но за 20-те години, през които е в пандиза, очаквайки решението на магистратите, той освен се разкайва, само че и става прочут детски публицист, чиято съществена тематика е битката с уличното принуждение. Уилямс даже е номиниран за Нобелова премия за мир и интернационалната общност чака да бъде избавен от електрическия стол. Но стоманеният Арни не желае да каже последната си дума. В Австрия не могат да понесат този факт и го заплашват, че ще го лишат от гражданство, а един от най-големите им игрища повече няма да се споделя „ Арнолд Шварценегер “. Скандалът утихва дълго.    

6. За малко да се размине с Терминатора

Ролята на Арни в паметния „ Терминатор “ през 1984-а е съдбовният миг в кариерата му. Но той за малко е щял да се размине с нея и да играе Карл Рийс - идващият от бъдещето обичан на Сара Конър и татко на детето й. В началото Арни е склонен на всичко – единствено, с цел да влезе в екипа. Но по някое време хитро нападна режисьора Джеймс Камерън. „ Обясних му, че единствено вярно квалифициран човек може да се превъплъти в злодея робот. Трябваше му някой, който да не мига, до момента в който стреля. Някой като О Джей Симпсън – или някой като мен “, разказвал е Арни.   

7. Спасява сърфист в океана

През 2004-а Арнолд и другари разпускат край крайбрежията на Хаваите. През един безоблачен ден кинаджията влиза в океана и чува зов за помощ от сърфист, чиито крайник отхвърля и той стартира да потъва дружно с дъската си. Шварценегер го издърпва от вълните и плува с него 100 метра до брега, като не пропуща да се погрижи и за дъската му. Най-удивителното е, че артистът в никакъв случай не се е хвалил с постъпката, а пресата научава за нея доста по-късно от избавения сърфист.

8. Отказват му функции поради огромните мускули

Колкото и да е парадоксално, при започване на кариерата си Арни получава няколко отхвърли поради несъразмерните си мускули. Освен всичко друго, в Холивуд не могат да открият каскадьор, който най-малко малко да наподобява на „ Мистър Олимпия “.  Преди фотосите на „ Конан Варварина “ през 1982 продуцентите му слагат изискване: краткотрайно да стопира тренировките. Той се съгласява, само че единствено в случай че самичък си направи каскадите. Неслучайно Шварценегер е в Книгата на Гинес като „ индивида с най-съвършената физика в историята на планетата “. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР