Арнолд Щварценегер публикува обръщение в Туитър към руския народ и

...
Арнолд Щварценегер публикува обръщение в Туитър към руския народ и
Коментари Харесай

„Това не е война на руснаците“. Арнолд Шварценегер с призив към Путин и хората в Русия

Арнолд Щварценегер разгласява послание в Туитър към съветския народ и президента Владимир Путин. За по-малко от два часа видеото има над милион гледания.

Шварценегер стартира обръщението с роман за първата си среща с руснак, който се е трансформирал в негов образец за подражателство. Бил е на 14 години, когато гледа по какъв начин Юри Петрович Власов печели международното по повдигане на тежести.

„ Някак си се озовах зад кулисите и внезапно едно 14-годишно момче застана против най-силния човек в света. Не можех да допускам. Той хвана ръката ми и ме поздрави “, споделя Шварценегер. Власов се трансформира в негов идол. „ Върнах се вкъщи и сложих фотографията с него над леглото ми, с цел да ме въодушевява, когато аз започнах да подвигам тежести “, споделя Шварценегер.

Филмовата звезда и някогашен губернатор на Калифорния споделя на руснаците, че не им се споделя истината за следствията от тази война. „ Знам, че вашето държавно управление ви споделя, че тази война е за денацификация на Украйна. Денацификация на Украйна? Това не е правилно. Прездинетът на Украйна е евреин “, споделя Шварценегер.

„ Украйна не стартира тази война. Нито пък националистите или нацистите. Хората с власт в Кремъл започнаха тази война. Това не е война на руснаците “, изяснява някогашният губернатор.

Той споделя, че „ съветското държавно управление лъже освен жителите на Русия, само че и бойците. На някои от бойците е казано, че отиват да се бият против нацистите. Казали са им, че украинците ще ги посрещнат като герои, а на други – просто, че отиват на обучение. Те даже не са знаели, че отиват на война “.

Шварценегер се обръща и към съветския президент Владимир Путин. „ На Путин ще кажа. Ти стартира тази война. Ти водиш тази война. Ти можеш да спреш тази война “.

В края на видеото Шварценегер се обръща към хората в Русия, които излизат и стачкуват против войната в Украйна. „ Светът вижда вашата храброст. Ние знаем следствията за вас от тази храброст. Арестуват ви. Вкарват ви в пандиза. Бият ви. Вие сте моите герои “.

През 2010 година Шварценегер посрещна като губернатор Дмитрий Медведев качеството му на съветския президент. Това беше първата среща на Медведев по време на формалното му посещаване в Съединени американски щати.
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР