Армията на Израел удари позиции на сирийската армия до границата

...
Армията на Израел удари позиции на сирийската армия до границата
Коментари Харесай

Израел удари в Сирия

Армията на Израел удари позиции на сирийската войска до границата с лед обстрел по еврейската страна, осведоми " Таймс ъв Израел ".

Сирийската държавна организация САНА заяви, че двама души са с леки пострадвания след удари на израелската войска по наблюдателни постове.

Reported incident of an IDF airstrikes occurred near Majdal Farms. @manniefabian #Israel #Syria pic.twitter.com/9aOEOmQe9l
— Joe Truzman (@Jtruzmah) July 24, 2020
В петък вечерта израелски бойни хеликоптери са поразили няколко военни цели на сирийската войска в Южна Сирия в отговор на изстреляни снаряди по Израел по-рано денем, оповестиха от израелската войска. Военните прибавиха, че целите включват наблюдателни постове и принадлежности за събиране на разследваща информация.

Арабски медии оповестяват, че ракети са блъснали батареи за противовъздушна защита покрай Кунейтра на сирийската част на Голанските възвишения.

В петък сутринта имаше детонации по границата и шрапнели удариха жилище и автомобил на израелската страна на град Майдал Шамс, нанесени са дребни вреди. Като причина се показва пукотевица по балон за наблюдаване на израелската войска или артилерийски обстрел от Сирия към Израел.

Израелската войска държи сирийския режим виновен за стрелбата по Израел , разгласи армията и акцентира, че ще продължи да дава отговор на всяко нарушаване на израелския суверенитет.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР