Армията е институция, което дава възможност за личностно развитие, възпитава

...
Армията е институция, което дава възможност за личностно развитие, възпитава
Коментари Харесай

Бригаден генерал Николай Караиванов: Армията дава възможност за личностно развитие

Армията е институция, което дава опция за личностно развиване, възпитава в възприятие за отговорност, дисциплинираност, екипна работа, психическа резистентност, построява положителни физически качества, учи на акуратност и уместност. Това сподели пред публицисти в Силистра по време на акцията „ Бъди боец " началникът на щаба на Сухопътните войски бригаден военачалник Николай Караиванов през днешния ден, 9 октомври. Той означи, че посредством сходни събития жителите имат опция да видят от близко Българската войска, да се допрян до живота на военнослужещите, които поддържат бойна подготвеност и се стремят към повишение на бойните си качества.



Стотици възпитаници, жители и посетители на Силистра посетиха осведомителната борса и с интерес разгледаха сподели на техника и въоръжение в границите на акцията.

Преди обичайния концерт бригаден военачалник Николай Караиванов връчи на 15 заслужили общественици, ветерани и поданици на Силистра и района, отличени със заповед на министъра на защитата, юбилейни медали „ 100 години Първа международна война ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР