Армия от плеймейтки поведе кампания срещу зоопаркове и циркове. Родните

...
Армия от плеймейтки поведе кампания срещу зоопаркове и циркове. Родните
Коментари Харесай

Плеймейтки скочиха на цирка: Забранете номерата с животни!

Армия от плеймейтки поведе акция против зоопаркове и циркове. Родните хубавици бранят дивите животни и упорстват те да бъдат пуснати на независимост, научи HotArena.

Гентиана Халити оглави придвижването на моделките, които са срещу затварянето на животни в клетка. „ Защо въобще в XX-ти век е позволено да има атракции с животни?! Това са изтезания!

Що за развлечение това? Било просветително за децата... Ами пуснете им документален филм.

Образователно ли ще бъде да затворят хора с недъзи, с цел да ги следим и учим?! Аз персонално не виждам за какво животът на едно живо създание е по-маловажен от този на други! ”, поде акция плеймейтката.

Подобно на приятеля си Азис и тя постоянно избавя бездомни кучета. Но за разлика от него не може да ги прибере в дома си, написа " България през днешния ден " .

„ И аз поддържам! Но изниква също и въпросът за какво сътворяваме и убиваме животни, с цел да ги ядем?! Изначално светът ни е нечовечен и неправдив! ”, недоволства и манекенката Христина Тушева.

От 2015 година законът не разрешава дресура на диви животни, като на манежа могат да се извеждат единствено домашни животни–котки, кучета, коне, крави, овце, кози и птици. В редица страни към момента е позволено потреблението на екзотични животни, само че единствено при изискване, че са родени и отгледани в цирка.

Още тогава Александър Балкански съобщи, че цирк без животни не е цирк. „ Това е нелегално. Всички животни, които се дресират в цирковете, са родени в цирка. Щом при мен се раждат и живеят животните, за какво да не работят? ”, обоснова се Балкански.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР