Армия от джебчийки е обсадила Милано и побърква както местните

...
Армия от джебчийки е обсадила Милано и побърква както местните
Коментари Харесай

Армия от балкански джебчийки тараши в Милано, вихри се в метрото и на гарите

Армия от джебчийки е обсадила Милано и побърква както локалните поданици, по този начин и хилядите посетители на града. Крадлите се вихрят на първо място по станциите на метрото и из мотрисите, по площадите към Централната гара и катедралата, из търговски улици, молове.

Това са най-често ромки от Балканите и по-специално от Хърватия и Босна, само че има и чистокръвни италианки. Понякога са дегизирани като дами в напреднала бременност, различен път като общителни тийнейджърки, които тарашат за стотни от секундата джобове и чанти, прибирайки всичко скъпо. 

Но с изключение на нахални в дейностите си против жертвите, крадлите са извънредно безпардонни към преследващи ги кореспонденти, които засипват обилно с най-пеперливите италиански псувни. Например известният публицист Валерио Стафели от " Пети канал "  на малките екрани на семейството Берлускони бе неведнъж попържен от устата джебчийка, която бил снимал предходния ден, до момента в който я задържат служители на реда, хванали я на местопрестъплението
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР