Арминия Билефелд и Борусия Мьонхенгладбах завършиха наравно 1:1 в мач

...
Арминия Билефелд и Борусия Мьонхенгладбах завършиха наравно 1:1 в мач
Коментари Харесай

Опашкар спъна кошмара на Байерн Мюнхен

Арминия Билефелд и Борусия Мьонхенгладбах приключиха наедно 1:1 в мач от 21-вия кръг на . Домакините излязоха напред в резултата в 19-ата минута. Тогава Яни Сера финтира отбраната на Борусия и с изстрел от границата на наказателното поле не остави късмет на Ян Зомер.
Преднината на Арминия обаче не търпя дълго. В 38-ата минута Алесан Плеа засече с глава центриране, с цел да изравни. В 45-ата минута Арминия можеше да поведе още веднъж, само че Зомер избави рисков изстрел на Гилерме Рамос.

В началото на втората част Борусия Мьонхенгладбах пое самодейността. Йонас Хофман и Бреел Емболо направиха няколко пропуща. В 65-ата минута Плеа стреля от воле, само че топката мина около гредата.
Две минути по-късно още веднъж Зомер трябваше да избавя Гладбах. Натан де Медин не съумя да приключи офанзивата по най-хубавия метод и швейцарският пазач хвана топката.
Борусия Мьонхенгладбах продължава да разочарова с представянето си и е на 12-то място с 23 точки. Арминия е на 14-та позиция с 22. За Борусия следва домакинство на Аугсбург, когато Арминия гостува на Хофенхайм.
Резултати от Бундеслигата:
Аугсбург - Унион Берлин 2:0
Кьолн - Фрайбург 1:0
Майнц - Хофенхайм 2:0
Щутгарт - Айтрахт Франкфурт 2:3
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР