Арменският премиер Никол Пашинян съобщи днес, че епидемията от коронавируса

...
Арменският премиер Никол Пашинян съобщи днес, че епидемията от коронавируса
Коментари Харесай

Болниците в Армения са препълнени, епидемията се разраства и в Азербайджан

Арменският министър председател Никол Пашинян заяви през днешния ден, че епидемията от ковид в страната се задълбочава, а лечебните заведения са претрупани заради напора на пациенти, съобщи Франс прес.

" Имам неприятни вести. Епидемиологичната обстановка се утежнява, а болничните заведения не могат да одобряват в точния момент всички наранени от ковид пациенти, които имат потребност " от лекуване, сподели във видеоклип на страницата си във Facebook Пашинян, който също е инфектиран с вируса.

В Армения, дребна страна в Кавказ с население от към 3 милиона души, публично са регистрирани 11 221 случая на ковид и 176 умряли.

Здравният министър Арсен Торосян заяви за гибелта, " породена от други болести ", на 68 пациенти с позитивен тест за ковид, а съгласно премиера до 20 000 души може да са инфектирани, само че да не демонстрират признаци.

В понеделник Пашинян заяви, че той и останалите в фамилията му са дали позитивен резултат на тест за ковид, само че са без признаци, и че ще работи към този момент отдалечено.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР