Арменецът Маги Халваджиян от години се прави на голямата работа

...
Арменецът Маги Халваджиян от години се прави на голямата работа
Коментари Харесай

Пълен кукумицин: Жената на Маги Халваджиян се показа тотално неадекватна! (попиляха я - СНИМКИ)

Арменецът Маги Халваджиян от години се прави на " огромната работа " и изяснява какъв брой сериозен, трудолюбив и образован бизнесмен, продуцент и предприемач е. То всичкото хубаво, само че да вземе да даде един урок и на жена си, която с всяка минала година, вместо да става по-нормална, от ден на ден изплисква легена. Основно и най-вече с кич и простотии.

Кремена Халваджиян никак не е първа младост, има навършени 53 години, само че се държи като цялостен кукумицин. Това най-малко е мнението на огромна част от потребителите в нета, станали очевидци на следващата й облага - автомобил.

Ще си кажете - какво толкоз може да има в един автомобил?! Е, може. Щом е от акъла на Кремена, всичко може. Колата е електричка, за която тя е броила не малко пари, само че вижте в какво я е трансформирала! Автомобилът е целият в розовички розички, съвсем като возило за кукла Барби, а не за застарялата Кремена.

" Това ми е моят бонбон - амулет ", каканиже брачната половинка на арменеца и въобще не се усеща, че става не смешна, а даже жалка. Плюс това тя се е барнала също цялата в розовичко, съвсем като едно щастливо прасенце, разясняват в нета.

Впрочем това не е първата такава изцепка на госпожата, която е добре да се осъзнае и да спре да излага мъжа си като стартира да се държи стилно и най-много съответно.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР