Армен Назарян и Петър Касабов ще се конкурират за званието

...
Армен Назарян и Петър Касабов ще се конкурират за званието
Коментари Харесай

Назарян срещу Касабов за Треньор №1 в борбата

Армен Назарян и Петър Касабов ще се конкурират за званието Треньор на годината в битката. Вчера от родната федерация оповестиха имената, които попадат в класацията за най-хубави на изминаващата 2019-а. Победителите ще бъдат наградени на специфична гала на 28 ноември в зала "Диана " в столицата.

Назарян и Касабов са единствените експерти, които са номинирани за Треньор на годината. Под наставленията на двукратния олимпийски първенец класиците завоюваха сребърен (Кирил Милов) и бронзов (Айк Мнацаканян) орден от европейското състезание, като натурализираният арменец дублира третото си място и на международното.

Касабов пък изведе националния ни отбор при дамите до две трофеи (Биляна Дудова и Тайбе Юсеин) и две сребърни оценки (Миглена Селишка и Евелина Николова) в шампионата на Стария континент, както и до втора позиция на международното в лицето на Тайбе.

Вчера стана ясно, че женският ни народен тим ще бъде на лагер в японския град Окаяма директно преди олимпиадата в Токио. Президентът на федерацията Христо Маринов се срещна с делегация, водена от кмета Macao Омори в София. Разговорите се организираха в министерството на спорта с Красен Кралев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР