Ърл Спенсър разказа как принцеса Даяна би била ужасена и

...
Ърл Спенсър разказа как принцеса Даяна би била ужасена и
Коментари Харесай

Принцеса Даяна би била „ужасена и зашеметена“ от училищното му изпитание, казва брат

Ърл Спенсър описа по какъв начин принцеса Даяна би била „ ужасена и зашеметена “, в случай че знаеше, че той ще се разболее в учебно заведение в молба за помощ.

По-малкият брат на починалата принцеса на Уелс приказва за полово принуждение и побои, които е получил, до момента в който е бил в интерната в Мейдуел Хол, в фрагмент, взет от неговите записки.

А в този момент той също сподели за нещастието си като дете и по какъв начин се е чувствал като „ давещ се в морето на възрастни “. Но въпреки да има вяра, че страда от булимия, той в никакъв случай не е приказвал с Даяна за това.

„ Не, тъй че не съм бил диагностициран с нищо от това време, само че ми е напълно ясно, че имах булимия в един стадий. И моята беше доста обвързвана с потребността от малко внимание. Бях, споделям го в книгата, бях... Чувствах се като че ли се давя в морето на възрастен “, сподели той на Лаура Куенсберг от BBC,

„ Имахме железни гърнета под леглото си, ако се разболеем през нощта и се карах да бълвам и го занасях на матроната, с цел да й покажа. И съзнавам, че това беше цялостен зов за вн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР