Аржентинският виртуален археолог Марсело Игазуста твърди, че е открил на

...
Аржентинският виртуален археолог Марсело Игазуста твърди, че е открил на
Коментари Харесай

Гигантска пирамида е открита на дъното на Тихия океан

Аржентинският виртуален археолог Марсело Игазуста твърди, че е разкрил на фотоси на дъното на Тихия океан голяма антична пирамида с диаметър към 13 километра. По думите на разчувствания от находката си откривател, удивителното подводно оборудване е ситуирано западно от Мексико, написа Езорейтер.    Веднага веднага като в мрежата попадна показаният по-долу запис, потребителите в мрежата незабавно започнаха да спорят какво тъкмо има на него и належащо ли е да се вълнуваме толкоз доста по отношение на това?

Според едни коментатори, този градеж принадлежи на именитата потънала страна Атлантида. Други са уверени, че става дума за колосална летяща паница или за база на извънземни.

Ако се има вяра на трети, аржентинецът е разкрил скришен бункер на тайното международно държавно управление, където сивите кардинали ще се съберат, с цел да се скрият по време на световна злополука.

Скептиците обаче са уверени, че пирамидата не е дело на хора или извънземни, а причудлива подводна планина.

Марсело Игазуста споделя:

Склонен съм да допускам, че това е антична пирамида или гигантска летяща паница. Но даже и това да не е по този начин, все пак аз съм направил монументално изобретение. Само си представете: пирамида с диаметър от 13 километра – това е най-голямата пирамида на нашата планета!
Тя се намира до Мексико, покрай пирамидите на ацтеките и маите. Все отново аз считам, че нито индивидът, нито природата са способни да основат толкоз солидна и, най-важното, прекомерно вярна конструкция.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР