Аржентинският треньор Фернандо Батиста бе назначен за селекционер на националния

...
Аржентинският треньор Фернандо Батиста бе назначен за селекционер на националния
Коментари Харесай

Аржентинец бе избран за селекционер на Венецуела

Аржентинският треньор Фернандо Батиста бе назначен за селекционер на националния тим на Венецуела след напускането на Хосе Пекерман, оповестиха от футболната федерация на страната.

Назначението идва преди другарските мачове на тима по-късно през месеца против Саудитска Арабия и Узбекистан.

" Тук съм да разглася кой ще поеме националния тим. Това ще бъде Фернандо Батиста ", сподели президентът на федерацията Хорхе Хименес на конференция.

52-годишният Батиста, който бе помощник на сънародника си Пекерман, подписа четиригодишен контракт и ще изкара целия цикъл от квалификации за международното състезание през 2026 година

" Не одобряваме, че продължаваме да ни считат за Пепеляшка на Латинска Америка. Венецуелският футбол заслужава почитание ", добави Хименес.
 Хосе Пекерман към този момент не е селекционер на Венецуела Хосе Пекерман към този момент не е селекционер на Венецуела
Той не разгласи аргументите за напускането на 73-годишния Пекерман, което стана ясно в сряда. Преди това експертът бе селекционер на Колумбия от 2012 до 2018 година, като подаде оставка след загубата от Англия след изпъление на дузпи на осминафиналите на международното състезание през 2018 година.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР