Аржентинският шампион Бока Хуниорс се класира на 1/8-финал за Купата

...
Аржентинският шампион Бока Хуниорс се класира на 1/8-финал за Купата
Коментари Харесай

Бока Хуниорс и Сан Лоренцо се измъкнаха от провал за Купата на Аржентина

Аржентинският първенец Бока Хуниорс се класира на 1/8-финал за Купата на Аржентина, откакто победи доста мъчно с 1:0 Сан Мартин ди Тукуман в конфликт от 1/16-финалите.

На стадион " Антонио Ромеро " във Фамоса, играчите на Гийермо Скелото стигнаха до триумфа извънредно мъчно. Чак в 75-ата минута отличен удар на Едвин Кардон, който получи подаване от Карлос Тевес, спря в мрежата на Арче. Секундите преди края Абила удвои и оформи крайното 2:0 за Бока Хуниорс.

" Генуезците " заложиха на тандема Дарио Бенедето и Мауро Сарата в офанзива, само че и двата бяха сменени след почивката от Тевес и Абила, което се оказа решаващо за триумфа.

Друг от грандовете на Буенос Айрес Сан Лоренцо беше на косъм от отпадане в шампионата. На стадион " Марсело Биелса " в Росарио, столичани губеха с 0:2 от Колон до 68-ата минута. Легисамон (17) и Фрицлер (65) дадоха задатък на " червено-черните ", само че две попадения на 23-годишния нападател Гастон Раниеро (68,76), направиха по този начин, че мачът да бъде решен с дузпи.
Играчите на Колон вкараха първата си дузпа, само че пропуснаха три подред, което се оказа основна и отпаднаха след 1:3 в дузпите.

Ривър Плейт, Росарио Сентрал, Атлетико Тукуман, Естудиантес, Нюелс Олд Бойс, Химнасия Ла Плата, Сентрал Кордоба, Архентинос Хуниорс, Платенсе, Темперлей, Алмагро и Атлетико Рафаела към този момент се бяха класирали на осминафиналите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР