Аржентинският селекционер Сампаоли си тръгва срещу неустойка от 2 млн.

...
Аржентинският селекционер Сампаоли си тръгва срещу неустойка от 2 млн.
Коментари Харесай

Аржентинският селекционер Сампаоли си тръгва срещу неустойка от 2 млн. долара
Аржентинският селекционер Сампаоли си потегля против наказателна клауза от 2 млн. $
Ръководството на Футболната асоциация на Аржентина (AFA) се контракти със селекционера Хорхе Сампаоли за предварителното преустановяване на контракта му, заяви Ole.

Представители на AFA са провели договаряния с юристите на Сампаоли и в следствие е било реализирано съглашение за разкъсване на договора против наказателна клауза от 2 млн. $. Все още не се знае по кое време треньорът ще си тръгне публично. Доскоро се предполагаше, че Сампаоли ще остане на поста, защото в противоположен случай ще би трябвало да му бъде заплатена отплата в размер на повече от 8,5 млн. $.

Южноамериканският отбор ход управлението на 58-годишния Сампаоли завърши присъединяване си в Мондиала в 1/8 финалите след загуба от Франция с 3:4. В груповата фаза Аржентина записа проваляне от Хърватия (0:3), тъждество с Исландия (1:1) и победа над Нигерия (2:1). Сампаоли оглави "гаучосите" през юни 2017 година с петгодишен договор. Под негово управление Меси и компания завоюваха седем мача, изгубиха в четири и в още четири приключиха наедно. /БГНЕС

Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР