Аржентинският офанзивен футболист Франко Масурек беше спряган за сигурно ново

...
Аржентинският офанзивен футболист Франко Масурек беше спряган за сигурно ново
Коментари Харесай

Масурек казал да на още два отбора, освен Левски

Аржентинският нападателен футболист Франко Масурек беше спряган за несъмнено ново попълнение от гръцките медии, само че прекосяването му на "Герена " напълно не наподобява чак толкоз безоблачно. Защото очевидно към южноамериканеца има голям интерес и той се пробва да измъкне най-хубавото за себе си.

Само преди няколко дни той е постигнал джука сделка, каквато има и с Левски, с отбора от Обединените арабски емирства Ал Хата. Там работи гръцки треньор, който добре познава качествата на "гаучото " от изявите му с екипа на Панетоликос.

Малко преди този момент той е споделил "да " и на предлагането от полския Шльонск Вроцлав. Преди това и гръцките Панатинайкос и Атромитос са се пробвали да го ангажират, като той в началото се съгласил с предлагането на ПАО, само че когато пристигнали другите предложения, се отметнал. Той може да си разреши такива ходове, тъй като е свободен сътрудник.

Така тази джука сделка със "сините " на процедура към момента не значи нищо. В Гърция обаче настояват, че той към този момент пътува към София за финални диалози със столичния гранд, тъй че може би най-малко Левски е едни гърди пред конкуренцията.

Иначе качествата на Масурек са безспорни. В Гърция проучват, че той е може би най-креативният състезател, който се подвизава в тим, отвън грандовете в страната. Аржентинецът е много малък на растеж, единствено 166 см, само че е извънредно техничен и бърз, а пасовете му са доста положителни, поради които качества е провокирал и толкоз сериозен интерес към себе си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР