Аржентинският национал Николас Талиафико не изключва възможността да напусне Аякс

...
Аржентинският национал Николас Талиафико не изключва възможността да напусне Аякс
Коментари Харесай

Талиафико не изключва трансфер още през лятото, Барса проявява интерес

Аржентинският национал Николас Талиафико не изключва опцията да напусне Аякс Амстердам през лятото. Той е трансферна цел на някои от най-големите клубове в света, като измежду тях е и Барселона. А при каталунците съществена привлекателна мощ може да се окаже неговият съотборник в националния отбор Лионел Меси.

" Моята цел постоянно е била да играя за топ тим от най-хубавото състезание. Аякс е голям клуб, само че Ередивизи не е оспорвано състезание. Човек постоянно би трябвало да има някакви фантазии и цели за следване. Подготовката най-вероятно ще стартира през август и това е след повече от два месеца. Не е изцяло несъмнено дали ще бъда в Аякс тогава ", съобщи Талиафико в изявление за радио " Континентал ".

През предишния месец " Мундо Депортиво " разгласи, че Барса към този момент е в контакт с Аякс по отношение на възможен трансфер на аржентинския национал. " В момента мисля единствено за кондицията ми и да остана във допустимо най-хубава форма, в случай че въпреки всичко мина в различен тим. Може и да съм измежду задачите на Барселона, само че сега няма нищо съответно. Пазя успокоение и в случай че нещо излезе, ще го обсъдя с сътрудника ми ", добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР