Аржентинският нападател Гонсало Игуаин пристигна в Милано, за да финализира

...
Аржентинският нападател Гонсало Игуаин пристигна в Милано, за да финализира
Коментари Харесай

Игуаин пристигна в Милано и си пожела: Дано Аржентинският нападател Гонсало Игуаин пристигна в Милано, за да финализира своето преминаване в Милан под наем от Ювентус. 30-годишният ас показа дипломатичност пред десетките репортери и стотиците фенове,

Аржентинският нападател Гонсало Игуаин дойде в Милано, с цел да завърши своето прекосяване в Милан чартърен от Ювентус. 30-годишният ас сподели дипломатичност пред десетките кореспонденти и стотиците почитатели, които го посрещнаха на летището.
Lo scatto della notte: Gonzalo Higuain sbarca a Milano.
Foto di @danielemasphoto per @MilanNewsit @G_Higuain pic.twitter.com/6KinEhx2cF
— Antonio Vitiello (@AntoVitiello) August 1, 2018
“Чувствам се превъзходно. Ще мина медицинските прегледи и се надявам да подпиша нов контракт. Искам да поздравя почитателите на Милан и да благодаря на тези на Ювентус за поддръжката, която ми оказваха в последните две години, в които бяхме едно цяло. Надявам се с Милан да достигнем оптимално високи върхове през новия сезон”, сподели Пипита на летището.
Той ще играе чартърен в Милан като част от мегасделката в Серия А, която върна Леонардо Бонучи в Ювентус и прати него и Матия Калдара в Милан.
Игуаин мина в Ювентус от Наполи през лятото на 2016 година. За два сезона в Торино аржентинецът изигра 105 мача и наниза 55 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР