Аржентинският клуб Велес Сарсфийлд оповести новината, че прекратява с незабавен

...
Аржентинският клуб Велес Сарсфийлд оповести новината, че прекратява с незабавен
Коментари Харесай

Арестуваха футболисти от гранд в Аржентина за групово изнасилване на репортерка

Аржентинският клуб Велес Сарсфийлд оповести новината, че приключва с неотложен резултат договорите на четирима от своите футболисти.

И по този начин действително удостовери информациите от тази нощ българско време, които разпространиха по света за арест на играчи от водещ тим в страната.

Сега към този момент новините са публични и доказани от полицията в Буенос Айрес:

Играчите Карлос Себастиан Соса (вратар), Браян Куфре (защитник), Хосе Игнасио Флорентин (полузащитник) и Абиел Осорио (нападател) са задържани по обвиняване в глупово обезчестяване.

За това е било оказано цялостно подпомагане от клуба им Велес, откакто прокурор Мария Посе от Тукуман е издала заповед за арест.

Тукуман е на 1200 километра от столицата, само че точно там са се случили събитията, донесли новините към четиримата футболисти. На 3 март Велес гостува на локалния Атлетико, а след мача в хотела на тима е била и 24-годишна спортна кореспондентка.

Тя е признала пред управляващите в града, че е пила алкохол в бара на хотела с един от играчите, а по-късно се е качила в стаята му. А вътре са били и останалите трима, за които тя не е знаела.

По нейните показания, тя е била принудена да прави секс с четиримата.

Въпросният състезател, който се е качил в стаята си с момичето, е 37-годишният вратар Соса, който има и един мач за националния тим на Уругвай. В момента е запаса в отбора.

Той отхвърли изцяло обвиняванията и единствен от четиримата задържани разяснява обстановката посредством юриста си:

" Вярвам, че правораздаването ще си свърши работата. Не съм направил нищо неправилно, не претърпявам насилието в каквато и да е форма. "

Велес е отпред в класирането в Аржентина с равни точки с първенеца Ривер Плейт. Клубът е десеткратен първенец на страната и притежател на Копа Либертадорес от 1994-а, когато стана и международен клубен отличник.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР