Аржентинският гранд Ривър Плейт се върна към победите, след като

...
Аржентинският гранд Ривър Плейт се върна към победите, след като
Коментари Харесай

Ривър Плейт громи с 4:0 далеч от Монументал

Аржентинският гранд Ривър Плейт се върна към успехите, откакто разруши с 4:0 Уракан в гостуването си от 6-ия кръг на локалната Суперлига. Така отборът на Марсело Гаярдо прекъсна серията си от два мача без триумф в шампионата, в които даже не се бе разписвал, макар че игра на “Монументал” с Талерес (0:1) и Бока Хуниорс (0:0). Интересното е, че “милионерите” реализираха втора поредна разгромна победа надалеч от вкъщи. Преди това в третия кръг “червено-белите” унижиха първенците от Расинг с 6:1 посред стадион " Президента Хуан Доминго Перон ".

Шампионът на Южна Америка реши мача с Уракан още до почивката, когато към този момент водеше с 3:0. Първо Каско приключи бърза контраофанзива с гол в 16-ата минута, а Фернандес удвои от дузпа в 33-ата минута. Секунди преди края на първото полувреме Паласио с хубав гол от 22 метра матира домакините.
Втората част стартира с нов гол на Ривър, който беше дело на Николас Де Ла Крус. Уругвайският халф се разписа от близко в 50-ата минута, като даже се контузи, защото се удари в гредата при отбелязването на своя гол.

Ривър към този момент има 11 точки, като изостава единствено на две от водача Сан Лоренцо, който записа първо проваляне през сезона, откакто загуби с 1:2 при визитата си на Колон.
Уракан остана на 19-то място с 5 точки. Примера дивисион 6 кръг, неделя 15 септември  Уракан 0:4краен резулат  Ривър Плейт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР